En mammas berättelse

En mammas berättelse

När vi berättar för Arvid att han skall till Uppsala och opereras så blir han för det mesta ledsen men när vi i meningen efter talar om att vi ska bo på Ronald McDonald hus så skiner han upp och tycker det är helt ok.

Att man kan bo tillsammans och ha det nästan som hemma år ”guld värt”. Ett exempel är när vår äldsta son bad om en kvällsmacka när vi bodde på ett vanligt hotell, vi ringde och beställde en smörgås och upp kom en märklig skapelse med dijonsenap och skinka med ordinär smak, kanske inte vad man ville ha när han frågat efter limpamacka med ost.

Personalen på Ronald McDonald hus i Uppsala med Lotta i spetsen är helt suveräna och har ett proffsigt bemötande vilket kan vara jätteviktigt när man har att göra med såna som oss, man är ju många gånger väldigt ledsen och orolig när ens barn man står inför eller strax efter ett komplicerat kirurgiskt ingrepp och man inte är säker på utgången.

Hälsningar Maria Limberg, mamma till Arvid